KOSMETISK TATUERING

3D Bryn

Microblading handmetod

Microbladning är en ypperligt metod för dig som av olika själ inte har så mycket brynstrån. Microbladning är en metod där man "rispar" in ett och ett strå med färg som ger effekten av äkta hårstrån, färg anpassas efter dig.

Vi går ner max 2 mm i huden och detta för att inte skada din hud på djupet som då kan ge ärrbildning. Microbladning ger ett snyggt och naturligt resultat.

En kosmetisk tatuering sitter individuellt från kund till kund då allt beror på hur din kropp reagerar på färgen & hela processen. Det beror även på om du har fet hy, äter medicin, har mens, är sjuk på något sätt, hur du sköter din tatuering efter behandling är utförd.

Läs mer nedan om vad du behöver tänka på inför en kosmetisk tatuering.

3D Bryn

Maskinmetod

3D bryn med maskinmetod passar bra för dig som har bryn men kanske fått glesare med partier på en del ställen. Denna metod ger fylligare bryn och är också en stråmetod där ett och ett brynstrå tatueras 2 mm ner i huden med lämplig nyans av färg.

En kosmetisk tatuering sitter individuellt från kund till kund då allt beror på hur din kropp reagerar på färgen. Det beror även på om du har fet hy, äter medicin, har mens, är sjuk på något sätt, hur du sköter din tatuering efter behandling är utförd.

Läs mer nedan om vad du behöver tänka på inför en kosmetisk tatuering.